fredag 19 oktober 2012

Smal tomatfisk

Jaha då har man sovit gott i soffan nån timme, det är ju trots allt fredagkväll, ha ha ha!!!!
Denna vecka var en av matlådorna en smal tomatfisk som jag är riktigt förtjust i, Lättaste fisken!!!
Vill man göra den lite mer matig kan man ha på en klick lätt crème fraiche.
Bäst passar potatis till men nån annan kolhydrat går också riktigt bra.

Ingredienser till 4 port á 146 kcal

1 pkt vit fisk á 400 gram
2,5 dl milda 4% grädde
500g alltså 1 pkt passerade tomater
3 stora tomater
Dill, salt och peppar

Gör så här

Dela fisken i fyra bitar och lägg i en ugnsfast form.
Blanda i hopp passerade tomater och grädden.! Krydda med mycket torkad dill och lagom salt och peppar.
Häll över fisken.
Skiva tomaterna och lägg över fisken.
Laga i ugnen på 200grader i ca 20 - 30 min.
Klart!!! Superenkelt och gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar