söndag 14 oktober 2012

Hundgodis



Min mamma och hennes man har en liten guldklimp som heter Majken, och som jag älskar den där lilla byracka.
En av hennes favoriter kommer från mitt kök nämligen torkad blodpudding.
För oss av den mänskliga rasen kanske det låter pyton äckligt men hundar äääääääälskar det och enkelt att göra är det också.

Ingredienser
2 förpackningar blodpudding

Gör så här
Skiva blodpuddingen och dela den sen i små bitar.
Bred ut på en plåt som är klädd i bakplåtspapper.
Stoppa in i ugnen på 60 grader. Stoppa en träslev emellan luckan så luft kommer ut.
Torka i ca 6 timmar eller tills den blir klar. Funkar bra att göra det undernatten.
Eller så gör du som jag och torkar dem i torkmaskinen.
Ät inte och njut utan ge till dem små liven :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar