torsdag 23 augusti 2012

Rabarberchutney kyckling

I förrgår lyckades jag och Ellenor med ett roligt experiment i köket, vi gjorde rabarber chutney kyckling baserat på detta inlägg rabarberchutney.
Jag brukar i vanliga fall göra denna rätt med mango chutney men det visade sig att det funkade perfekt med rabarber också. Det finns inte något direkt recept utan man får liksom testa sig fram, det jag kan erbjuda är grunden till denna underbara rätt som alla gillar.


Ingredienser
4 kycklingfiler
2,5 dl lätt crème fraiche
1 gul lök
1 chili (om man vill)
Ett par matskedar chutney (rabarber eller mango)
Salt och peppar

Gör så här
Stek kycklingen ordentlig.
När kycklingen börjar bli klar lägger du i löken och chilin för stekning, så de blir mjuka och fina.
Häll på crème fraichen och chutney, salta och peppra.
Låt det puttra ett tag så smakerna sätter sig och smaka sedan av för att se om det behövs något mer.
Servera med pasta, ris eller potatis.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar